web analytics

Musikantenstadl van 27 september 2014

ARD Op zaterdag 27 september is het weer tijd voor Musikantenstadl natuurlijk gepresenteerd door Andy Borg. De uitzending komt uit het Duitse Passau en heeft als thema Feesten in Beieren.

De volgende artiesten zijn te gast: Natuurlijk mag de Keulse band die Höhner natuurlijk niet ontbreken. Ook Marianne & Michael zingen een medley van de grote Oktoberfest-hits. De jongens van VoXXclub zingen natuurlijk ook nog een keer Rock mi. Nik P. is voor het eerst op tv na zijn darmoperatie en zal onder andere zijn hit Ein Stern zingen. Ook te gast is het Nockalm Quintett.

De Zwitserse zangeres Monique is te gast net als het nieuwe duo Jessica Ming met Gilbert. Ook te gast is Patrick Lindner die zijn 54ste verjaardag viert. Tv-kok Alfons Schuhbeck heeft traktaties gemaakt en ook Waltraud & Mariechen zullen weer verschijnen. Voor de Stadlstern 2014 laat Johannes Weinberger zijn nummer horen als Duitse inzending.

Uitzending: Zaterdag 27 september om 20:15 op ARD
Uitzending Gemist? Het programma is terug te kijken bij de SRF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven