web analytics

Gabalier -Die Volks-Rock’n’Roll-Show van 6 september 2014

ARD Emotionele momenten, een goede sfeer en muziek die alle grezen overschreid. De televisiekijker staat een bijzonder televisiemoment te wachten wanneer Andreas Gabalier voor het eerst een grote zaterdagavondshow presenteert. In Festspielhaus Füssen in Allgäu presenteert hij deze show met vrienden en sterren en staat alles in het teken van Volks-Rock’n’Roll.

De “Gabalier – Die Volks-Rock’n’Roll-Show” is niet alleen podiumshow, maar ook een roadmovie. In kleine filmpjes gaat de zanger uit Steiermark op zoek naar nieuwe invloeden en de wortels van zijn muziek. Andreas Gabalier weet de traditionele muziek met country, folk en Rock’n’Roll te combineren. Hiervoor gaat hij op reis waar hij artiesten zoals James Blunt en The BossHoss ontmoet en naar Amerika gaat. Daar hoopt hij ook om zijn droom in vervulling te laten gaan: Rock’n’Roll legende Jerry Lee Lewis ontmoeten.

Rockige, dansbare en aangrijpende muziek is dus gegarandeert, als Andreas Gabalier op het podium samen met zijn gasten de Volks-Rock’n’Roll viert. Verschillende generaties zullen elkaar treffen, muziekgenres zullen versmelten en bekende nummers klinken weer als nieuw. De groep Status Quo, wat idolen van Andreas Gabalier zijn verrassen hem met een bijzonder optreden. Daarnaast zijn er optredens van Die Scorpions, Zucchero, Peter Kraus en zingt hij een duet met Stefanie Heinzmann. Ook van de partij zijn Rea Garvey, The Baseballs, VoxxClub, Sarah Conner, Imelda May en de cast van de musical We Will Rock You.

Uitzending: Zaterdag 6 september om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven