web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 17 augustus 2014

ZDF Op zondag 17 augustus presenteert Andrea Kiewel, een uurtje later dan normaal, weer een aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Deze keer is het thema Gameshows! Want de spelshows waren niet weg te denken van de televisie en nu keren deze spelletjes terug.

Zoals het spel Ruck Zuck, de presentator van het eerste uur Werner Schulze-Erdel zal het nog één keer spelen. Een ander spelwat gespeeld wordt is Geh auf’s Ganze en dat wordt door Jörg Draeger gepresenteerd. Een ander bekend spel is “Der Preis ist heiß”, wat meer als 1800 keer gepresenteerd is door de Nederlander Harry Wijnvoord. Verder gaat Jeanette Marquis in op de trend van Lemon Curd en laat kok Armin Roßmeier zien hoe je verschillende producten goed vers kan houden.

De muzikale hoogtepunten in deze uitzending zijn: The Les Humphries Singers, Aneta, Lena Valaitis, Alex Diehl, Maggie Reilly, de dansformatie D.M.A. Dance Crew, Rhonda, Lindt Bennett en Jesse Ritch.

Uitzending: zondag 17 augustus om 12:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven