web analytics

Kristina Bach brengt album Leben ist Liebe uit

Kristina BachNa een pauze van drie jaar keert Kristina Bach weer terug met een gloednieuw album: Leben ist Liebe! Het is een veelzijdig album geworden. Van Jazz, Rock naar Dance tot popmuziek, het is duidelijk dat het album geen muzikale grenzen kent. Het album heeft 15 nummers en is met liefde gecomponeerd en geproduceerd.

Kristina Bach hoort al 24 jaar bij de succesvolste Duitse zangeressen. Na haar grote doorbraak in 1990 met het nummer “Erst ein Cappuccino” heeft ze al 19 albums gemaakt waarvan vele goud en platina hebben behaald. Daarnaast is ze ook als muziekproducent, tekstschrijver en componist actief. Ze heeft de megahit van Helene Fischer, “Atemlos durch die Nacht” gemaakt en heeft het nummer op een Engelse versie op het album gezet.

Het album Leben ist Liebe staat voor met persoonlijke nummers. Het nummer “Ich tu’s mit dir” is natuurlijk, eerlijk en recht door zee. Met smaakvolle clubsound maakt het een disconummer met internationale flair. Ook de eerste single “Dein vielleicht hat nicht gereicht” gaat de richting op van de moderne dance-schlager. Een pompende bas en goede disco-groove maken dit nummer er eentje waarbij de dansvloeren volstromen. Een ander feestnummer is “Jetzt geht die Nacht erst los“.

Maar op het album staat ook een jazz-achtig nummer, namelijk “Casanova“. Met een sprankelijke piano is het een heel intiem nummer geworden. Een hele andere kant is weer het nummer “Mick Jagger“, hoe kan het ook anders dat hier elektrische gitaren te horen zijn. Een ander nummer is “Kaffee ohne Koffein“, met volle energie spreekt dit nummer pure levensvreugde en is dan ook een liefdevolle hommage aan de kleine zonde van het leven.

Het album is vanaf 15 augustus te koop.

Bekijk hier Kristina Bach met Dein vielleicht hat nicht gereicht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven