web analytics

Belsy en Florian zijn uit elkaar

Belsy & Florian
Het duo Belsy & Florian waren sinds hun Grand Prix der Volksmusik zege in 2010 met het nummer “I hab di gern” het nieuwe droompaar van de volksmuziek. Bekend was al dat aan het eind van het jaar een eind aan hun muzikale samenwerking zou komen, maar nu is bekend geworden dat ook hun relatie ten einde is.

Op facebook maakte ze het nieuws bekend. Zo schreven ze:”Bij vele was het al bekend dat Belsy aan het einde van her jaar stopt met optreden om haar ouders bij te staan met het runnen van hun hotel. Haar ouders hebben altijd veel over gehad voor haar carrière en nu is het tijd om iets terug te doen. Familie staat bij ons altijd op de eerste plaats.” Hierdoor komt er een hoop afstand tussen de twee. “Door de grote afstand tussen Beieren in Duitsland en Zuid-Tirol in Italië hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We blijven vrienden en ook de komende concerten zullen gewoon plaatsvinden.”

Florian zal als Florian Fesl door gaan met muziek, iets wat hij voor 2010 ookal deed, hij won in 2008 namelijk de zomerhitparade bij Immer wieder Sonntags. Op hun facebook schrijven ze:”We bedanken iedereen voor de ondersteuning en we zullen de gezamelijke tijd nooit vergeten en we verheugen ons dat onze fans Forian bij zijn muzikale projecten in de toekomst ook trouw blijven.”

4 gedachten over “Belsy en Florian zijn uit elkaar”

 1. 1-09-2014

  Hallo Belsy en Florian ik vind het jammer
  Dat jullie er mee op houden en ik wens Belsy veel succes met haar ouders met het hotel

  Groetje Gerrit en Alie schutte

 2. Hallo Belsy en Florian

  Ik ben geschrokken door het nieuws,
  Het is al ouder nieuws, maar ik heb het nu pas gelezen.
  Ik vind het heel jammer dat jullie niet meer samen zingen.
  Toch wens ik jullie beide veel succes met jullie toekomst. een fan uit Belgie.
  Magda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven