web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 10 augustus 2014

ZDF
Op zondag presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit Mainz. Het thema van deze uitzending is Viva Las Vegas!

Bij Las Vegas hoort natuurlijk magie en dus treed Hans Klok op en laat hij zijn illusies zien. Sos & Victoria laten zien hoe snel ze van kleding kunnen verwisselen en Benno Six laat het publiek verstelt staan met zijn kaartentrucs.

Ook voor een Las Vegas-gevoel zorgt Tony Christie, Tom Gaebel met zijn Big Band Sound en maarliefst drie dubbelgangers van Elton John, Tina Turner en Elvis Presley. Las Vegas staat ook bekend om de plek om te trouwen, dit gebeurd ook in Fernsehgarten, drie paren zullen hun jawoord gaan geven.

Andere muzikale gasten zijn die Söhne Mannheims, Marion Raven en Roman Lob.

Uitzending: Zondag 10 augustus om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven