web analytics

die Amigos op de eerste plaats met Sommerträume

Die Amigos
Voor Die Amigos is er goed nieuws te melden: Hun nieuwe album Sommerträume is van niets op de eerste plek binnen gekomen in de Duitse hitlijst. Dat betekend dat dit alweer de vijfde nummer één album.

Maar niet alleen in Duitsland zijn de albums de winkel uitgevlogen, ook in Oostenrijk en Zwitserland staat het album op de eerste plaats in de hitlijst. Bernd en Karl-Heinz Ulrich reageren als volgt:” Velen Dank, onze vreugde is grenzeloos! Dat we met ons huidige album nu opnieuw, na vier keer in Duitsland en Oostenrijk op de eerste plaats staan is geweldig en ook aan de eerste plek in Zwitersland hebben we lang gewerkt. Dat we nu met Sommerträume voor het eerst dit drievoudig succes hebben is waanzinnig.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven