web analytics

Album Zwei Herzen van Verana & Nadine komt in september

Verena & NadineHet kan snel gaan, twee maanden geleden waren Verena & Nadine nog een onbekende tweeling uit Ahaus en na week na week te winnen bij Immer wieder Sonntags zijn de optredens en festivals niet meer bij te houden.

Met hun hit “Zwei Herzen – ein Lachen“, dat geschreven is door Roland Eberhart van die Calimeros, zijn ze nu wekelijks te zien bij Immer wieder Sonntags en het nummer is dan ook op weg om een echte partyhit te worden. Op vijf september verschijnt hun album wat ook de titel Zwei Herzen heeft gekregen.

Op het album staan liefdevolle muziek met mooie melodiën en diepzinnige teksten. Het album weet dan ook te overtuigen met nummers zoals “Ich für Dich – Du für mich” en “Wir sind jung“.

Bekijk hier de videoclip van Verena & Nadine met “Zwei herzen – ein Lachen“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven