web analytics

Terugkijken: Matthias Reim met Unendlich Live

Matthias Reim Afgelopen zaterdag zond de MDR een registratie uit van de Unendlich Live– Open Air tour van Matthias Reim. Deze is nog tot zaterdag te bekijken in de ARD Mediathek.

Matthias Reim tourt al maanden succesvol door Duitsland, bij meer als veertig concerten heeft hij bewezen dat hij bij de beste live-artiesten in Duitsland hoort. Voor hem is het podium een plek waar hij zich thuis voelt en zich ook helemaal uitleeft.

De eenheid met het publiek zo voelen, de verwondering van duizende toeschouwers dat is een gevoel dat bijna niet te beschrijven is. Voor deze ervaringen is Matthias Reim dan ook elke dag dankbaar. Het concert in Dresden was een van deze bijzondere concertavonden met oneindig veel mooie momenten.

Bekijk Matthias Reim met Unendlich Live in de ARD Mediathek tot 23 augustus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven