web analytics

Kevin & Manuel met Mitternacht auf Korsika

Kevin & ManuelKomende zondag zijn ze weer van de partij, Kevin & Manuel uit Regensburg, met hun nummer “Mitternacht auf Korsika” bij de Sommerhitparade van Immer wieder Sonntags. Nu is het nummer ook als single uitgebracht.

Kevin & Manuel zingen al bijna hun hele leven. Ze zongen in het schoolkoor en gingen naar het wereldberoemde Regensburger Domspatzen. Daar leerden Valentin en Martin elkaar kennen. Ze hebben voor hun artiestennaam Kevin & Manuel gekozen door de gelijkenissen met voetballers Manuel Neuer en Kevin Großkreutz. Toen kwamen ze op het idee om een schlagerduo te vormen. Hun eerste plan was bekend te worden door filmpjes op youtube, maar het toeval wil dat de oom van Manuel hem meenam naar de opnamestudio van Günther Behrle en vertelde daar dat hij zanger wilde worden en het liefst een schlagerduo.

Behrle schreef al eerder nummers voor Stefan Mross en Captain Cook en schreef “Mitternacht in Korsika” voor Kevin & Manuel. Een typisch schlagernummer met hartenzeer, verlangen en liefdesgeschiedenis. De producent kwam ook op het idee om ze aan te melden voor de Sommerhitparade van Immer wieder Sonntags. Iets wat goed uitpakte want ze wisten de tweeling Verena & Nadine te verslaan die al zeven keer hadden gewonnen.

Als een carrière in de schlagermuziek er toch niet inzit hebben ze nog een tweede plan: Martin gaat dan bij de politie en Valentin gaat dan waarschijnlijk een studie economie doen. Maar nu zijn ze in de studio te vinden, want ze zijn druk bezig met het opnemen van hun eerste album wat dit jaar nog in de winkel moet liggen.

Bekijk hier Kevin & Manuel met Mitternacht auf Korsika:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven