web analytics

Helene Fischer doet ook mee aan Ice Bucket Challenge

Helene Fischer
De laatste dagen is het de trend op social media: De Ice Bucket Challenge. Over de hele wereld doen mensen mee aan deze opdracht: of geld doneren aan het ALS-fonds of een bak met ijskoud water over je hoofd gieten. Deze week werd Helene Fischer ook uitgedaagd en ging ze dan ook deze uitdaging aan.

Duitse voetballer Marco Reus deed ook de Ice Bucket Challenge en daagde hij onder andere Helene Fischer uit. Deze had dan 24 uur de tijd om deze uitdaging aan te nemen. Op haar facebook poste ze daarna dan ook de video met het bewijs. Voordat er een bak met ijswater over haar werd gegoten daagde ze zelf ook nog drie mensen uit: Otto Waalkes, een acteur en komiek. De Engelse zanger Robbie Williams en Tom Bohne, de vice-president van platenmaatschappij Universal.

Bekijk hier de Ice Bucket Challenge van Helene Fischer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven