web analytics

Roberto Blanco rapt in een reclame

Roberto Blanco

Dat Roberto Blanco geldproblemen heeft is inmiddels algemeen bekend. In Duitsland vond autoverhuurbedrijf Sixt het dan ook een goed idee om hem zijn grote hit “Ein bisschen Spass muss sein” in een nieuw jasje te gieten voor een reclame. Hij rapt nu “Ein bisschen Spar’n muss sein“. Het filmpje kan een succes worden genoemd, inmiddels hebben al een half miljoen mensen het bekeken.

In het filmpje wordt Roberto Blanco begeleid door een danseres terwijl hij dus zijn grootste hit nu rapt onder de naam R.Blan-co. Zonder geld kan je ook goed leven, want je kan gewoon je droomauto heel goedkoop huren. Het is niet de eerste keer dat dat Sixt dit doet met een schlagerzanger waarmee het financieël niet goed gaat. Matthias Reim zong voor het bedrijf al eens “Verdammt, ich hab nix” in plaats van “Verdammt, ich lieb dich“.

Bekijk hier Roberto Blanco met “Ein bisschen Spar’n muss sein“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven