web analytics

die Paldauer en Géraldine Olivier in duet

Die Paldauer De Oostenrijkse groep die Paldauer heet voor hun album “…immer noch” al een gouden plaat gekregen. Op dit album staat ook het duet “Glaub’ fest an mich, My Love” met Géraldine Olivier.

Géraldine Olivier en de groep die Paldauer gaan toch al heel wat jaren terug. In 1991 werkte Géraldine bij een Managementbureau en die Paldauer waren toen al een bekende schlagergroep. In die tijd werd ze door een vriendin meegevraagt naar een concert van die Paldauer en werd meteen een fan. Ze liet de opvolgende jaren dan ook geen concert van de groep in Zwitserland voorbij gaan. In 1995 werd ze bekend door haar zege bij de Grand Prix der Volksmusik en sindsdien zijn die Paldauer eigenlijk haar collega’s.

Maar toch duurde het nog meer als twintig jaar voordat ze een duet met elkaar opnamen. Het nummer is gecomponeerd door Willy Klüter en de tekst is geschreven door Géraldine Olivier. Het is een wonderschone liefdesballade geworden.

Bekijk hier die Paldauer en Géraldine Olivier met Glaub’ fest an mich, My Love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven