web analytics

Stefan Mross door curryworstsaus in ziekenhuis

Stefan Mross Elke week heeft Stefan Mross bij Immer wieder Sonntags een uitdaging die hij moet volbrengen. Deze week werd de uitdaging hem teveel en moest hij zelfs naar het ziekenhuis.

Afgelopen zondag was de opdracht om vijf stukken curryworst te eten met een nogal hete saus. Er waren tien stukken, nummer 1 was niet zo heet en nummer 10 was heel erg heet. De opdracht ging goed tot hij iets te snel achter elkaar de curryworst ging eten. Stefan Mross merkte toen dat de saus erg heet was. Het programma ging gewoon door en nadat Marc Pircher had opgetreden nam hij even de presentatie van het programma over, net als presentator Guido Cantz die het programma afkondigde.

Met Stefan Mross ging het er minder goed aan toe. Hij had door de saus een allergische reactie gekregen, mede door de hitte die er op het podium was. De dokter die ter plaatse was wist ook geen oplossing en heeft hem naar het ziekenhuis gestuurd. Stefan weet daar niets meer van, hij is zo’n dertig minuten buiten westen geweest. Maar het ging al snel weer beter met hem, want ’s avonds was hij op weg naar huis en grapte hij op facebook al dat hij onderweg een curryworst zou eten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven