web analytics

Atemlos durch die Nacht is dubbelplatina

Helene Fischer
Bij Helene Fischer kunnen de slingers blijven hangen. Gisteren vierde ze haar dertigste verjaardag en nu blijkt dat haar hitsingle “Atemlos durch die Nacht” zo goed is verkocht dat het nummer zelfs dubbelplatina is geworden.

Het nummer dat gecomponeerd en geschreven is door Kristina Bach is maarliefst meer als 600.000 keer over de toonbank gegaan in Duitsland en daardoor is het nummer nu dubbelplatina geworden. Ook is het in de running om de hit van het jaar 2014 te worden, want nu staat het nummer nog op de derde plek in die lijst. Maar ze kan nog plekken stijgen de komende maanden wat “Atemlos durch die Nacht” staat nogsteeds in de top 10 van de Duitse single-hitlijst Zonder twijfel is het een van de grootste schlagerhits van de afgelopen jaren.

Bekijk hier de videoclip van Helene Fischer met Atemlos durch die Nacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven