web analytics

Darling is nieuwe radiosingle Fantasy

Fantasy Het duo Fantasy is ook met hun huidige album “Eine Nacht im Paradies” op een succesvolle koers. Het album staan al meer als elf weken in de Duitse hitlijst. In Oostenrijk hebben ze al een gouden plaat en ook in Duitsland kan het edelmetaal niet lang op hun wachten. Nu brengen ze het nummer “Darling” uit als nieuwe radiosingle.

Ook dit jaar hadden Freddy en Martin weer een Fantasy Sommernacht, deze keer op 11 juli en met meer als 3000 bezoekers was het een groot succes te noemen. Voor het eerst werd het concert gehouden in een grotere arena en daaruit blijkt maar weer dat Fantasy steeds meer fans aan zich weten te binden.

Nu brengen ze dan ook het nummer “Darling” uit. Het nummer is bij de fans al het lievelingsnummer van het album en ook live blijft het nummer goed overeind. Freddy zegt:”Darling is mijn lievelingsnummer op het album, het is zeer persoonlijk.” Martin zegt over Darling: “Toen wij het nummer geschreven hadden was het voor mij duidelijk: Dit kan een hit worden en zal onze fans in hun ziel raken.”

Beluister hier Fantasy met Darling:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven