web analytics

Annemarie Eilfeld breekt arm

Annemarie Eilfeld Het gezegde gaat dat de meeste ongelukken thuis gebeuren en voor Annemarie Eilfeld is dat ook waarheid  gebleken. Ze is namelijk bij het schoonmaken gevallen.

Annemarie wilde haar huis schoonmaken en ging op de ladder staan en viel daar met best wel veel snelheid vanaf. Ze lag op de grond en zag dat haar pols helemaal om haar rechterarm was geknikt. Het bleek een dubbele armbreuk te zijn. Ze zegt:”Ik heb gehuild. Het is uitgerekend mijn rechterarm, de arm die ik overal voor gebruik. Ik kan geen auto meer rijden en ook niet meer schrijven, mijn liedjes schrijf ik met de hand.”

In de zomermaanden staan er veel optredens van Annemarie Eilfeld geplant, die ze met een arm in het gips moet doen. Vandaag staat de operatie op stapel, maar de uitkomst daarvan is nog onzeker. Omdat ook haar ellebooggewricht is aangetast valt nog niet met zekerheid te zeggen of de arm weer kan herstellen zoals het was. De tijd zal het uitwijzen of ze haar arm weer pijnvrij kan bewegen. Of haar andere concerten en haar album die dit jaar moet uitkomen in gevaar komen is ook nog onbekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven