web analytics

Arrestatiebevel voor Roberto Blanco

Roberto Blanco Nadat Mireille, de ex-vrouw van Roberto Blanco, nogsteeds geen geld van hem heeft gekregen na de scheiding zette ze een deurwaarder in. Dat was niet zo succesvol want er viel net geen 60 euro bij hem te halen. Nu is er zelfs een arrestatiebevel tegen de zanger uitgegaan.

De rechtbank heeft in de herfst van 2013 bepaald dat Roberto Blanco maarliest het bedrag van 151duizend euro moet betalen aan Mireille. Hij zei toen dat hij dat niet kon betalen. Als Blanco geen inzage geeft in zijn financïen heeft hij de kans opgepakt te worden. Al denkt zijn huidige vrouw Luzandra daar heel anders over. Zij zegt:”Dat klopt niet. Wij weten niets van een arrestatiebevel en als die er zou zijn dan hadden we het wel geweten. We zijn gewoon thuis in Salzburg.” Volgens haar heeft hij ook de tijd tot 7 juli om zijn financiën te laten zien aan de rechtbank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven