web analytics

Andrea Berg staat 600 weken in Oostenrijkse hitlijst

Andrea Berg Deze week is er sprake van een historisch moment in de Oostenrijkse hitlijst. Andrea Berg staat met haar Best-of Album maarliefst 600 weken in de Abum top 75. Het album is dan ookal zes-voudig platina!

Nog nooit in de geschiedenis van de Oostenrijkse hitparade is er een album geweest die 600 weken in de hitlijst heeft gestaan. Zelfs de muziekgrootheden als The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Michael Jackson of ABBA niet. In 2001 verscheen het album van Andrea Berg geproduceerd door Eugen Römer en sindsdien staan het dus twaalf jaar in de hitlijst.

Andrea Berg zegt:”Dit aantal is ongelofelijk en het maakt me zo trots. Het doet me een plezier dat dit album voor een grote waarde is voor mijn fans. Duizendmaal dankjewel voor deze ondersteuning.” De platenbaas Philip Ginthör zegt:”Andrea is succesvoller dan ooit en niet alleen in haar thuisland Duitsland, maar ook in Oostenrijk. Wij feliciteren hartelijk voor dit buitengewone hitlijstrecord.” Ook de maker van de hitlijst zegt:”Gezamelijk 600 weken in de Oostenrijkse verkoophitlijst, dat is nog nooit gebeurd. Woorden komen tekort, maar hiermee blijkt dat er een enorm commercieel potentieel is voor de moderne Duitse schlagers.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven