web analytics

Andrea Berg: Heimspiel van 26 juli 2014 op ZDF

ZDF
Op 26 juli zend de ZDF het open-luchtconcert Heimspeil uit van Andrea Berg dat een week er voor plaatsvond in haar thuisstad Aspach.

Meer als 30.000 fans kwamen naar Aspach om het negende Heimspiel-concert mee te beleven. Andrea Berg zingt “Atlantis leeft” en dat was ook waar want het podium is helemaal omgebouwd tot de verzonken stad Atlantis. Net als de voorgaande jaren kwamen verschillende verrasingsgasten op het podium. DJ Ötzi zong zijn hit “Ein Stern” en zong Semino Rossi een duet met Andrea Berg en kondigde ze DJ Bobo aan. Met hem werkt Andrea Berg al een lange tijd samen, hij is namelijk verantwoordelijk voor podiumperformance bij de Atlantis-tour.

Uitzending: 26 juli om 20:15 op ZDF

Uitzending Gemist: Heimspiel in de ZDF Mediathek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven