web analytics

Marilena en Hey DJ leg a Polka auf!

Marilena
De maand juli is een heuse feestmaand voor Marilena, ze vierde haar zeventienjarige verjaardag, op 25 juli verschijnt haar nieuwe album “Hey DJ leg a Polka auf” en een dag later vind de tweede editie van het Marilena-Fest plaats.

Het nummer “Hey DJ leg a Polka auf” is de eerste single van het gelijknamige album met een goede beat en een frisse tekst. Zelf noemt ze het Dance-Polka-Sound wat meteen voor een feeststemming zorgt.

Hoewel Marilena pas haar zeventiende verjaardag vierde, heeft ze in de afgelopen vijf jaar toch een hoop bereikt, naast verschillende optredens verspreid in Europa, heeft ze prijzen gewonnen, de Stadlstern en de Herbert-Roth-Nachwuchspreis, en wist ze meermaals op televisie bij Musikantenstadl en Immer wieder sonntags.

Met haar derde studioalbum “Hey DJ leg a Polka Auf!” brengt ze een breed spectrum aan stemmingen, geluiden en invloeden. Er staan echte feestnummers op tot indringende balladen. Het titelnummer is in ieder geval een goed-gevoel-hit voor de zomer.

Bekijk hier Marilena met Hey DJ leg a Polka auf!:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven