web analytics

G.G. Anderson in ziekenhuis na beroerte

GG Anderson Er zijn grote zorgen om schlagerzanger G.G. Anderson, de 64-jarige zanger heeft vorige week een beroerte gehad.

Hij zegt tegen het dagblad Bild: “Ik zat afgelopen vrijdag in mijn stoel televisie te kijken en ik voelde me onwel worden. Ik wilde tegen mijn vrouw Monika zeggen dat het niet goed met me ging en ik kon allemaal woorden stamelen.” Zijn rechterhelft van zijn lichaam was verlamd en ook de helft van zijn gezicht hing naar onderen.

In het ziekenhuis wist de dokter te vertellen dat hij twee beroertes in de linker hersenhelft heeft gehad. Toch is blijvende schade momenteel niet te verwachten. G.G. Anderson wil wel zijn levenstijl veranderen.”Het was de laaste maanden erg stressvol. Ik ben van optreden naar optreden gegaan. Daarbij kwamen ook de opnames voor mijn album “Die Sterne von Rom” en opnames van videoclips. Nouja, ook een paar glazen wijn sloeg ik niet af. Maar het is nu over: Het wilde leven is nu voorbij.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven