web analytics

Wolkenfrei met Ich versprech dir nichts und geb dir alles

Wolkenfrei Met het debuutalbum “Endlos verliebt” wist de band Wolkenfrei meteen de hitlijsten te veroveren. Ze kwamen meteen binnen op de 18e plaats en dat is helemaal niet slecht. Ook in de buurlanden, Oostenrijk (plek 32) en Zwitserland (plek 78) wisten ze de hitlijsten binnen te komen. Ze waren de afgelopen tijd druk bezig met hun tour met Fantasy en de Schlager des Jahres.

Na de singles “Jeans, T-Shirt und Freiheit” en “Du bist meine Insel” komt nu de derde single uit van deze jonge band die eveneens afkomstig is van hun debuutalbum. Het nummer “Ich versprech dir nichts und geb dir alles” is een gevoelig nummer dat niet alleen tot dansen uitnodigt maar ook tot dromen.

Bekijk hier Wolkenfrei met Ich versprech dir nichts und geb dir alles:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven