web analytics

Die Cappuccinos komen met Best Of Album

Cappuccinos
De Duits-Nederlandse schlagerband Die Cappuccinos bestaan al een goede vijf jaar en bij hun muziek is dan ook vrolijkheid en een feeststemming gegarandeerd. Nu zijn alle hits van de groep verzamelt op een Best Of-album met vier nieuwe nummers.

In 2009 verscheen hun debuutalbum die ook “Die Cappuccinos” heet en die was zo succesvol dat de band in hetzelfde jaar meteen de Herbert-Roth-Preis voor jonge groepen kregen. Op hun Best-Of album staan onder andere de nummers “Party auf dem Mond“, “Ich mach dich zur Köningin“, “Wie geil ist das denn” en de huidige single “Engel auf Wolke sieben

De nieuwe nummers heten “Bumerang“, “Roxanne“, “Senorita” en “Unvergänglich“. Het album is op 15 augustus 2014 te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven