web analytics

Uwe Busse met Applaus für dich

Uwe Busse Afgelopen week bracht Uwe Busse zijn nieuwe single “Applaus für dich” uit, het is de voorloper van zijn gelijknamige album dat op 18 juli verschijnt.

Uwe Busse is bekend als schrijver van de nummers van die Flippers, G.G. Anderson, Mireille Mathieu en Roger Whittaker maar hij staat zelf op het podium als zanger. Op het album “Applaus für dich” presenteert hij veertien nieuwe nummers in zijn herkenbare stijl. De tekst is origineel, maar wel met een diepere laag en het nummer gaat niet alleen in je hart maar ook in je benen zitten. Het is een echte popschlager waar Uwe Busse in topvorm is vergelijkend als bij zijn andere successingles “Sieben Sünden” en “Das geht vorbei“.

Bekijk hier de videoclip van “Applaus für dich” van Uwe Busse:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven