web analytics

Verzamelalbum vol hits van Jack White

Afgelopen zaterdag werd tijdens het Sommerfest am See het allerlaatste nummer van producent (en oud PSV-speler) Jack White gepresenteerd: “Letztes Lied“.

De vertolkers, Lena Valaitis, Anita & Alexandra Hofmann en Pascal Silva bezorgde de mensen in de zaal en thuis voor de tv met dit nummer kippenvel. Helemaal doordat Jack White met gitaar ook bij het optreden was. Het nummer is te vinden op het verzamelalbum “Jack White – Die großen Hits meines Lebens“. Het nummer dat ook te downloaden is stond meteen in de hitlijsten.

Op het verzamelalbum staan zijn grote hits. Op het ene schijfje staan de Duitse nummers zoals “Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben” en “Ein Festival der Liebe” van Jürgen Marcus. “Ein Herz für Kinder” van Andrea Jürgens en “Hände zum Himmel” van Hansi Hinterseer. Op het andere schijfje staan de wereldhits van internationale sterren zoals “Looking For Freedom” van David Hasselhoff, “What’s Another Year” van Johnny Logan, “Please Release Me” van Engelbert Humperdinck.

Bekijk hier Letztes Lied van Lena Valaitis, Anita & Alexandra Hofmann en Pascal Silva:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven