web analytics

Das große Wunschkonzert van 9 juni 2014

NDR
Op maandag 9 juni presenteert Lutz Ackermann weer een nieuwe uitgave van Das Große Wunschkonzert. Deze keer bezoekt hij Mary Roos.

Lutz bezoekt samen met Mary Roos haar woonplaats: Hamburg. Ze kent de mooiste plekjes van deze hansestad. Niet alleen haar actuele nummers “Wo sind alle die Jahre nur geblieben” en “Weit, weit weg” zijn dagelijks op de radio te horen ook de nummers uit haar begintijd zoals “Arizona Man“, “Nur die Liebe lässt uns leben” en “Aufrecht geh’n” kent men vandaag de dag nog.

Lutz Ackermann presenteert niet alleen de muziek van Mary Roos, ook erbij deze uitzending zijn de titels van collega’s die Mary Roos graag hoort. Natuurlijk hoort daar haar beste vriend Roland Kaiser bij, maar ook Semino Rossi, Helene Fischer en Johnny Logan.

Uitzending: Maandag 9 juni om 20:15 op NDR.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven