web analytics

Löwenherz heet het nieuwe album van Nik P.

Op zes juni verschijnt het nieuwe album van Nik P. met de titel Löwenherz.

Met dit album keert Nik P. na het album “Bis ans Meer” wat een zeer persoonlijk album was, nu terug naar zijn oude kracht: een album met hits. De eerste single van het album Löwenherz is “Geboren um Dich zu Lieben” en dat is net als de nummers “Wenn Dein Herz nach Hause kommt” en het swingende “Dreh Dich” echte nummers die klaar zijn om de hitlijsten te bestormen. Nik P. zegt hierover:”Ik heb teruggekeken naar mijn grote successen en geprobeerd met diezelfde luchtigheid nummers te schrijven zoals ik dat toen heb gedaan. Niet met het idee om zulke grote hits te schrijven maar om een goed album te maken dat het spectrum van mijn leven toont in al zijn facetten. In treurige, mooie en swingende momenten, het is een album zoals het leven ook is.

Bekijk hier de videoclip van Nik P. met “Geboren um Dich zu Lieben“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven