web analytics

Linda Fäh haar debuutalbum heet Du oder keiner

Linda Fäh
Vijf jaar geleden werd Linda Fäh verkozen tot Miss Zwitserland en sindsdien is ze bekend als model en als presentatrice. Maar haar grote liefde is de muziek en nu heeft de 26-jarige haar debuutalbum Du oder keiner uitgebracht.

Het album is geproduceerd door Tommy Mustac en hij weet het album een verlangend en pop-sound te geven met een breed spectrum van dansbare titels tot de rustigere nadenkelijke nummers. Haar eerste single is “Du oder keiner” en heeft een goede beat en een paar goede gitaarpartijen. Andere nummers op het album zijn het warmbloedige nummer “Augen wie Feuer (Te quiero)” waar ze zingt over een magische nacht op een Spaans strand. Maar ook het rustige nummer “Ich wär so gern bei dir” staat er op naast de epische liefdesverklaring “Bis ans Ende der Welt“.

Bekijk hier Linda Fäh met Du oder keiner:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven