web analytics

ZDF Fernsehgarten van 4 mei 2014

ZDF Deze zondag presenteert Andrea Kiewel alweer de vierde aflevering van ZDF-Fernsehgarten on tour op Fuerteventura.

Voor een strandfeest heeft ze gasten met goede zin uitgenodigt zoals Katrin Müller-Hohenstein, Isabel Varell, Loona, Guildo Horn en de Olympische kampioenen in Beachvolleybal 2012 Julius Brink en Jonas Reckermann.

Fitnesscoach en salsaleraar Marco Santoro geeft een salsales terwijl Nelson Müller de lekkerste deserts maakt. Ook is de Duitse kampioen Flair Bartending te gast en hij serveerst de lekkerste cocktails en antwoord op de vraag welke feestoutfit het juiste krijgen we van stylist Astrid Rudolph.

Ook  is er muziek van Madcon, Right Said Fred, Hape Kerkeling, Lou Bega, Marquess, Bellini, de Hermes House Band en de Rippel-Brothers.

Uitzending: Zondag 4 mei om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven