web analytics

Peter Michael en Es gibt so wunderbare Lügen

Peter Michael Met het nummer “Es gibt so wunderbare Lügen” brengt Peter Michael alweer de vierde radiosingle uit van zijn album “Keine halben Sachen“.

“Ik hou van muziek en heb het geluk dat ik daarmee mijn gevoel kan uitdrukken.” zegt Peter Michael. Ook is eerlijkheid voor hem belangrijk en dat komt ook terug op zijn album “Keine halben Sachen” en ook in zijn nieuwe single “Es gibt so wunderbare Lügen“. Het gaat over het verlangen naar eerlijkheid. Vaak is het makkelijker om een klein leugentje om bestwil te vertellen, maar toch is er dat lege gevoel aan het einde.

Het nummer ligt goed in gehoor met een lekker refrein en een disco-fox ritme maakt dit nummer tegelijk een meezinger en meedanser. Hierin is de stempel te zijn van zijn mentor en producent Jean Frankfurter die bekend is als hitproducent van supersterren zoals Helene Fischer, Michelle en die Flippers.

Beluister hier Peter Michael met Es gibt so wunderbare Lügen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven