web analytics

Aanrijding met ree voor Die Amigos

Die Amigos Het schlagerduo Die Amigos zijn dit weekend met de schrik vrijgekomen. De twee broers hebben een aanrijding gehad op de snelweg, maar konden net als hun vrouwen die waren meegereist zonder kleerscheuren uit de auto komen.

Afgelopen weekend, na een optreden, reden Die Amigos in hun Mercedes Viano op de snelweg bij Oldenburg met een snelheid van 160 km/uur toen plotseling een ree op de weg stond. Karl-Heinz zat achter het stuur en kon het dier niet meer ontwijken. Ze zagen het dier nog met grote ogen in de koplampen kijken en hoorde daarna een grote klap. Het dier werd van de weg geslingerd en de auto kwam in een slip terecht. Karl-Heinz heeft de auto tot stilstand weten te brengen.

Alle inzittende zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, al is de auto wel total loss. In de auto hadden ze een zilvere beschermengel, die ze jaren geleden van fans hebben gekregen en nu altijd meenemen als ze met de auto onderweg zijn. Bernd zegt:”Nu heeft deze engel er voor gezorgt dat wij ons volgende concert niet met in de hemel met de andere engelen hoeven te zingen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven