web analytics

Ute Freudenberg met Begegnen

Ute Freudenberg Ute Freudenberg brengt met Begegnen de volgende radiosingle uit van haar album Wilkommen im Leben.

Vaak is het bij de liefde zo dat deze niet altijd een kans krijgt, er zijn dan andere dingen die een relatie verhinderen. Misschien omdat de ander te jong is, of dat de afstand te ver is of andere gronden. Dan past het gewoon niet. Jaren later komt dan de vraag hoe het geweest ozu zijn als alles anders was gelopen en dan komt de wens om de ander weer te ontmoeten. Bijvoorbeeld om verder te gaan waar er toen opgehouden is of om te zien wat er van de ander geworden is.

Deze vragen stelt Ute Freudenberg in haar nummer Begegnen, een uptempo nummer uit haar album Wilkommen im Leben.

Beluister hier Ute Freudenberg met Begegnen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven