web analytics

Patrick Lindner en Dann kamst Du

Patrick Lindner Afgelopen vrijdag kwam Patrick Lindner met het nummer “Dann kamst Du” wat op zijn nieuwe album “Nur mit deiner Liebe” staat die op 23 mei verschijnt.

Het is een goed begin van het jubileumsjaar, want dit jaar viert Patrick Lindner zijn 25 jarig podiumjubileum. Zijn fans kennen hem natuurlijk als schlagerster, maar ook als presentator (onder andere “Ein Tag mit guten Freunden” en “Patrik Lindner Show”), maar ook als acteur in Traumschiff en SOKO. Sinds zijn tweede plaats bij de Grand Prix der Volksmusik in 1989 is hij eigenlijk altijd bekend gebleven. Drie platina-platen, zes gouden, vijf Goldene Stimmgabeln en vier eerste plaatse bij de ZDF-Hitparade heeft hij in die tussentijd gehaald.

Het album “Nur mit deiner Liebe” is het eerst album in drie jaar en het komt samen met twee best-of varianten in de winkel te liggen, een 2 cd en een 4 cd-box. Het nummer Dann kamst Du heeft een goede melodie met swingende popschlagerbeats en prachtig gitaarspel. Het klinkt meteen naar de lente en het nummer gaat naar het einde toe steeds meer de hoogte in.

Bekijk hier Dann kamst Du van Patrick Lindner:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven