web analytics

Twee ECHO’s voor Helene Fischer

ECHO
Gisteren werden voor de 23ste keer de Duitse ECHO uitgereikt. Het gala werd gepresenteerd door Helene Fischer die zelf ook twee keer in de prijzen is gevallen.

Helene Fischer won in de categorie Album van het jaar en Duitstalige schlager. Tim Bendzko won een ECHO in de categorie Artiest Rock/Pop Nationaal. Een speciale ECHO voor Sociale betrokkenheid ging naar Peter Maffay en zijn Peter Maffay stichting.

In de categorie Volkstümliche Muziek won net als vorig jaar de groep Santiano. In de categorie Nieuwkomer Internationaal won de Zwiterse Beatrice Egli. Producent Jean Frankfurter won een echo voor de Productie Nationaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven