web analytics

Santiano zonder frontman naar voorronde songfestival

Santiano Een slecht bericht voor Santiano, bij hun optreden voor de Duitse voorronde voor het songfestival op donderdag 13 maart moet de groep het zonder hun frontmann Andreas Fahnert doen. Wegens gezondheidsredenen kan hij niet op het podium staan.

De groep Santiano is bekend van hun zeemansliederen en met hun album Bis ans Ende der Welt en Mit den Gezeiten veroverden ze de hoogste plekken in de hitlijsten. Nu wilde ze graag naar het songfestival, maar dat zal zonder Andreas Fahnert moeten. Het dagblad Bild schrijft dat de 52-jarige gitarist en zanger de afgelopen jaren zeven keer gehoorverlies heeft geleden. Nu moet hij op medische grond niet aan het optreden deelnemen om zo de spanning en de ruis voor zijn oor te voorkomen. De zanger zegt:”Ik ben ongelofelijk bang om compleet doof te worden. Het is vervelend om thuis te blijven als de andere jongens aan het optreden zijn.” Tot nu toe heeft geen enkele behandeling aangeslagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven