web analytics

Musikantenstadl ook in 2015 op tv

Goed nieuws voor de fans van Musikantenstadl: Ook in 2015 komt het programma bij de ARD in Duitsland op televisie.

In 2015 komen er drie nieuwe afleveringen, een Best-of aflevering en een oudejaarsuitzending onder de naam Silvesterstadl. Dat hebben de amusumentschefs besloten van de Bayerischer Radfunk voor de ARD, ORF en SRF. “Musikantenstadl is voor onze kijkers al jaren een geliefd programma. Het programma voortzetten is dan ook een belangrijk deel van ons amusementsaanbod op zaterdagavond.” zegt Annete Siebenbürger van de BR. Vier afleveringen per jaar is één aflevering minder dan afgelopen jaren gebruikelijk is. Dit jaar zijn er ook vier afleveringen, maar dat komt omdat een vijfde aflevering die in India zou zijn niet door gaat.

Ook Andy Borg is tevreden:”Ik verheug me op nog een jaar Musikantenstadl. Voor mij is dit ook een persoonlijke uitdaging om het publiek nog veel mooie en onvergetelijke momenten bij de Stadl te laten beleven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven