web analytics

Andrea Berg brengt Der letzte Tag im Paradies uit

Andrea Berg Andrea Berg brengt met het nummer “Der letzte Tag im Paradies” alweer de derde single uit van haar succesalbum Atlantis.

In het nummer vraagt Andrea Berg zich af hoe het voelt om uit de hemel te vallen. Het nummer draait dan ook om de verbroken liefde en over bedrog. Het is niet het meest leuke thema, maar het is er wel eentje die uit het leven gegrepen is. Andrea Berg neemt voor haar nummers altijd thema’s die de gevoelens van haar fans weerspiegelen. Dat is dan ook goed te merken bij het actuele album en bij de gelijknamige Atlantis-concert-tour. Daar zijn duizenden fans die woord voor woord elk nummer kunnen meezingen. De 48-jarige zangeres doet niet alleen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aan, maar ze bezoekt ook Frankrijk, België en Denemarken.

Beluister hier Andrea Berg met Der letzte Tag im Paradies:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven