web analytics

Das große Fest zu Jubiläum van 22 maart 2014

ARD Het Frühlingsfest der Volksmusik staat in het teken van een jubileum, want het is alweer tien jaar dat Florian Silbereisen deze shows presenteert.

Op 7 februari 2004 werd Florian Silbereisen op 22 jarige leeftijd de presentator van deze zaterdagavondshow, toen waren veel mensen skeptisch of hij dat wel zou kunnen, want op de vorige presentatrice, Carmen Nebel, was vrijwel niets aan te merken. Maar dat is inmiddels voorbij, Florian heeft zich ontwikkelt als een populaire entertainer en heeft een frisse wind laten waaien door het programma.

Op 22 maart is het dus tijd voor een feestje en daar horen natuurlijk schlagersterren bij. Te gast zijn onder andere: De Argentijnse Semino Rossi, De Duitse schlagerzangeres Michelle, Oostenrijker DJ Ötzi, de groep die Dorfrocker, Beatrice Egli, Die Höhner en de zangeres Oonagh.

Uitzending: Zaterdag 22 maart om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven