web analytics

Nieuwe single Die Cappuccinos heet Engel auf Wolke 7

Cappuccinos
De groep Die Cappuccinos brengt van hun huidige album Wie geil ist das denn? het nummer Engel auf Wolke 7 uit als single.

De groep staat bekend om hun party- en popnummers, maar ze laten met dit nummer zien dat ze met een ballade ook uit de voeten kunnen. Het nummer Engel auf Wolke 7 gaat over de liefde, het zoeken naar die grote liefde die met genegenheid en vertrouwen het leven naar de zevende hemel brengt. Het nummer geschreven door Kristina Bach zorgt voor kippenvel en hoort absoluut tot de sterkste nummers van de band.

Bekijk hier een live-optreden van Engel auf Wolke 7 van Die Cappuccinos:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven