web analytics

Costa Cordalis werkt aan autobiografie

Costa Cordalis De schlagerzanger Costa Cordalis is bezig om zijn leven op papier te zetten: op zijn zeventigste verjaardag op 1 mei 2014 moet het boek uitkomen.

De in Griekenland geboren zanger krijgt bij het schrijven van zijn boek hulp van een journalist die bij de Neuen Osnabrücker Zeitung werkt. De medeschrijver vertelt:”Costa is hier in Osnabrück geweest en heeft al veel verteld. Er waren ook veel verhalen bij die zelfs zijn vrouw waar hij al meer dan 45 jaar mee is getrouwd nog niet heeft gehoort.” De journalist zal Costa Cordalis ook bezoeken op Mallorca waar hij woont.

De journalist en Costa Cordalis kennen elkaar al een tijd en hebben in die tijd een goede band ontwikkelt. Costa wil in zijn boek vertellen over zijn kindertijd in Griekenland, zijn eerste jaren in Duitsland, natuurlijk zijn carrière en zijn familieleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven