web analytics

Dubbelplatina voor Andrea Berg en Atlantis

Andrea Berg
Het jaar 2014 begint goed voor Andrea Berg. Haar album Atlantis behaalde midden december drievoudig goud nu is album zelfs dubbelplatina.

Het album wist een bliksemstart te maken, binnen drie dagen was het album goud en stond het op de eerste plaats in de hitlijsten. Nu in 2014 heeft het dus dubbelplatina bereikt en dat betekend dat er maarliefst 400.000 exemplaren van het album over de toonbank zijn gegaan in vier maanden tijd.

Bij het album hoort natuurlijk ook een tour die door zes landen heen gaat, namelijk Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk en België (21 maart in Hasselt). Van deze concerttour wordt uiteraard een live dvd gemaakt, deze wordt vandaag in Frankfurt opgenomen en zal op 21 maart in de winkels liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven