web analytics

Wilkommen 2014 van 31 december 2013

ZDF In Berlijn, bij het meest bekende plek van de stad, de Brandenburger Tor vind elk jaar een oudejaarsfeest plaats, de presentatoren van de avond zijn Andrea Kiewel en Alexander Mazza.

Het wordt een internationaal muziekprogramma met natuurlijk ook spectaculair vuurwerk om middernacht. De muzikale gasten die gaan optreden bij de Brandenburger Tor zijn onder andere Adel Tawil die nu een solosingle uitbrengt. De winnares van The Voice of Germany: Ivy Quainoo zingt “Do you like what you see“. Ook te gast zijn de groepen VoXXclub, Santiano en ook de Hermes House Band zorgt met een medley voor feest.

Peter Schilling zingt ook een medley van zijn hits. De Amerikaanse zangeres Lumidee zingt haar grote hit net als de Brits-Ierse groep The Overtones. Ook Matthias Reim zingt een medley van zijn hits. Een andere winnaar van The Voice of Germany is Nick Howard en hij zingt “Untouchable“. De groep Frida Gold zingt ook een medley en MarieMarie zingt “Unparadised”. Ook te gast is de Nederlandse Caro Emerald, ze zal een medley zingen van haar hits. Verder is ook Heino te gast, zingt de band Scooter een medley en zorgt de band Follow Your Instinct voor een feeststemming.

Uitzending: Dinsdag 31 december om 21:45 op ZDF

2 gedachten over “Wilkommen 2014 van 31 december 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven