web analytics

ZDF Kultnacht van 31 december 2013

ZDF
Het jaar 2014 gaat muzikaal beginnen bij de ZDF, er zijn maarliefst twee uitzendingen van de Kultnacht.

Het begint half een met  Die ZDF-Kultnacht: Noch mehr Hits der 80er. Met meer als twee en een half uur lang hits uit de jaren 80. Zoals het decennium was is er een hoop afwisseling in de muziek. Het gaat van “The Winner takes it All” van ABBA tot Nikita van Elton John. Maar ook van de muziek van Depeche Mode naar Rock ‘n’ Roll met Shakin’ Stevens.

Maar natuurlijk mogen ook de Duitse producties niet ontbreken. Zo is er schlager met Howard Carpendale en Roland Kaiser. Duitse rock van Herbert Grönemeyer en Peter Maffay en de Neue Deutsche Welle met de Spider Murphy Gang.

Andere artiesten die voorbijkomen zijn: Bee Gees, Duran Duran, A-Ha, Gianna Nannini, Phil Collins, Al Bano & Romina Power, Milli Vanilli, Eurythmics, Geier Sturzflug, Alphaville, Mike Oldfield, Juliane Werding, Dead or Alive, Pet Shop Boys, Mandy Winter, C.C. Catch, Marc Almond & Gene Pitney, Sheila & B. Devation, Ottawan, Spanday Ballet, Sandra, Mixed Emotions, Kylie Minogue, Kraftwerk, Ina Deter Band, Jermaine Jackson & Pia Zadora.

Uitzending: Dinsdag 31 december om 00:35

Hierna gaat de Kultnacht verder met Die ZDF-Kultnacht: Get up and party! Hierin komen er supersterren en hun superhits voorbijvan de internationale sterren zoals Robbie Williams, Madonna en Joe Cocker maar ook de schlagericonen zoals Marianne Rosenberg, Howard Carpendale, Dschinghis Khan en die Flippers.

De muzikale selectie is breed, het gaat van de discoklassiekers van Cher tot aan de vakantiehits Lambada en The Ketchup Song naar de cultnummers van ABBA, Boney M. en Les Huphries Singers. Maar er zijn ook optredens van Udo Jürgens, Cliff Richard en Roy Orbison.

Andere muzikale gasten zijn: Sandra, Die Prinzen, Herman’s Hermits, Irene Cara & DJ Bobo, Joe Cocker, Hermes House Band, Enrique Iglesias, Sailor, Hubert Kah, Pet Shop Boys, Texas Lightning, John Paul Young, The Fortunes, Kylie Minogue, Ricky Martin, Dave Edmunds, Loona, Trini Lopez, Wolfgang Petry, The Star Sisters, Jürgen Marcus, Las Ketchup, Ottowan, Barry Manilow, Trio Rio.

Uitzending: Dinsdag 31 december om 03:15 tot 05:45 op ZDF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven