web analytics

Die ZDF-Hitparty van 31 december 2013

ZDF
Op de laatste avond van het jaar is het muziek wat de klok slaat bij de ZDF. Het begint met Andrea Ballschuh die het programma ZDF-Hitparty presenteert. Het programma kent een ruim aanbod aan nationale en internationale sterren.

Zo is er bijvoorbeeld Andrea Berg, de discoformatie Boney M. met Liz Mitchell. Ook schlagericoon Jürgen Drews is van de partij net als Heino. Ook DJ Bobo is aanwezig. Voor de romantische sfeer zorgt hoe kan het ook anders: Semino Rossi. Verder zijn ook te gast: Lou Bega, de band Bings, Peggy March, Nicole, Lena Valaitis, Rosanna Rocci, Claudia Jung, Norman Langen, Ireen Sheer, Ottawan en Patrick Lindner.

Uitzending: Dinsdag 31 december om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven