web analytics

Michael Wendler brengt Unser Zelt auf Westerland uit

Michael Wendler Michael Wendler is van plan om 2014 voortvarend te beginnen. Op 17 januari komt de maxi-CD “Unser Zelt auf Westerland” uit. Het nummer zingt hij al tijdens zijn concerten en daar is het door zijn fans enorm goed ontvangen.

Het nummer komt ook op zijn verzamelalbum, “The Very Best Of“, waar maarliefst 14 jaren Michael Wendler op één cd staan. Op het album staat ook het nieuwe nummer Honey Kiss en natuurlijk zijn andere bekende oorwurmen zoals Was Wäre Wenn, Verdammte Liebe en Unsterblich. Als dat dan nog niet genoeg is komt hij in het voorjaar ook nog eens met een gloednieuw album, goede tijden dus om Wendler-fan te zijn.

Bekijk hier Michael Wendler met Unser Zelt auf Westerland:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven