web analytics

Helene Fischer meest gezocht in Duitsland bij Google

Helene Fischer Aan het eind van het jaar komt de zoekmachine Google met hun lijstje wat het meest gezocht is het afgelopen jaar. Hieruit blijkt dat Helene Fischer hoog gescoord heeft.

De afgelopen twaalf maanden werd Helene Fischer het meest gezocht in Duitsland via google in de categorie Personen. Op plek twee staat de onlangs overleden Amerikaanse acteur Paul Walker en op de derde plek staat Miley Cyrus. Ook in de categorie Muzikanten staat Helene Fischer op de eerste plek. Miley Cyrus en Justin Bieber maken de top drie compleet. Op de achtste plek staat schlagerzangeres Andrea Berg. In een andere categorie, Muziek, staat Heino op de derde plek terwijl Harlem Shake en Gangnam Style staan op de eerste en tweede plek.

In Zwitersland is Beatrice Egli vooral populair. Zij staat in de categorie Mensen op de derde plek achter Paul Walker en Kate Middleton. In de categorie Muziek staat ze wel op de eerste plaats en laat ze Daft Punk en Lou Reed achter zich.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven