web analytics

Drievoudig goud voor Atlantis

Andrea Berg
Het succesalbum Atlantis van Andrea Berg lijkt maar geen grenzen te kennen. Na enkele dagen was het album al goud, een paar weken later werd het album platina en onlangs is het album dus al drievoudig goud geworden, wat dus betekent dat Atlantis meer als 300.000 keer is verkocht.

Het album was het zevende nummer-één album voor Andrea Berg, maar ook in het buitenland deed het album het erg goed. In Oostenrijk en Zwitserland bereikte het ook de eerste plaats. In Denemarken kwam het op de vijfde plek en in Nederland op plaats 27. In November kwam er nog een speciale cadeau-editie uit met drie cd’s en twee dvds.

Echt heel erg lang genieten van het succes kan Andrea Berg niet, want op 11 januari begint haar concerttour in Erfurt. Met de Atlantis-tour treed ze 26 keer op door heel Duitsland tot eind maart 2014.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven