web analytics

Matthias Reim en Christin Stark zijn verliefd

Matthias Reim In augustus 2013 werd bekend dat Matthias Reim ging scheiden van zijn vrouw Sarah na een huwelijk van negen jaar. Een korte tijd later kwamen de geruchten op gang dat hij iets zou hebben met zangeres Christin Stark en nu werd bekend dat ze daadwerkelijk een paar zijn.

De 23-jarige zangeres verteld aan dagblad Bild:”Ik ben echt verliefd op Matthias. Ik krijg kriebels in mijn buik als ik aan hem denk. We gaan goed met elkaar en we lijken enorm op elkaar. Met zekerheid zijn we echte zielsverwanten. Matthias en ik gaan hand in hand door het leven en laten alles op ons afkomen.” Chrstin is 33 jaar jonger dan Matthias en in het begin was er alleen sprake van een professionele relatie, hij produceerde haar album.  “Als je in de studio je bij het werken aan de muziek zo kan laten gaan, dan geeft dat een sterke basis. Dat is een vetrouwen dat verbind, dan groei je naar elkaar toe.” De relatie is al zo ver dat zij ondertussen bij hem is ingetrokken bij de Bodensee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven