web analytics

Matthias Reim met Einsamer Stern meest gedraaid in Duitsland in 2013

Matthias Reim Het jaar 2013 zit er alweer twee dagen op dus wordt het tijd om de jaarlijsten te bekijken. Matthias Reim staat met het nummer Einsamer Stern bovenaan de lijst van meest gedraaide nummers bij de Deutschland Konservativ in 2013.

Op de tweede plek staat Helene Fischer met het nummer Fehlerfrei en op de derde plek staat de Zwitserse Beatrice Egli met het nummer Mein Herz. Op de vierde plek staat Andrea Berg met haar nummer “Das Gefühl“, haar nummer “Flieg mit mir fort (remix 2013)” staat op de zesde plek.

Linda Hesse staat ook twee keer in de top tien. Met “Komm bitte nicht” staat ze op vijf en haar nummer “Punktgenaue Landung” staat op de tiende plaats. Op de zevende plek staat DJ Ötzi met “Wie ein Komet“, Howard Carpendale staat met “Teilen” op de achtste plek. Jan Smit staat met zijn comeback single “Ich bin da” op de negende plaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven